FI | EN
FI | EN

Vivamoo Kip' - Scandinavian design dual-sided stackable food safe container

Vivamoo Kip' is Finnish design and made, a new kind of dual-sided stackable food safe container system that can also be used for all kind of small storage.

Due to Kip's unique patented design, you can stack containers which ever way you like, face up or face down depending whether you need higher or lower storage space.

Kip' is made from clear, durable, dishwasher, fridge and food safe BPA-free Tritan™-plastic and is suitable from an ordinary dining to the banquet table. Breakfast cold cuts and cheese is easy to serve to the table and collect back to fridge in space saving towers afterwards. When you use Kip' you don't need to use any extra lids or cling film wrap.

Dust-proof Kip' is also an excellent and elegant solution to store small goods and stationary in home and in the office. Single container size is approx. 11 x 11 cm (sides) and height 5 cm (110 x 110 x 49 mm)

First name *

Family name *

Email *

Telephone

Address *

ZIP Code *

(County if needed), City *

Country *

Company

VAT number

Check out the detailed terms of the sale and delivery.

SULJE

Toimitus- ja myyntiehdot


Voimassa 18.11.2017 alkaen


Verkkokauppa

Vivamoo Oy (Y-tunnus 2866912-8, Vironkatu 7 K 20, 00170 HELSINKI, vivamoo@vivamoo.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja Vivamoo Oy:n valtuutetuille jälleenmyyjille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla valitsemalla tilattujen tuotteiden määrä ja maksamalla tilaus verkkokauppamme kautta. Tilauksen tekeminen ja tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksaminen ja maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla ja luottokorteilla

Vivamoo Oy:n Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Tarkempaa tietoa Checkout - palvelun ehdoista: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/


Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joka sisältää tiedot tilatuista tuotteista ja tilausnumeron. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.


Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut sisältyvät aina tilauksen kokonaishintaan. Toimitamme normaalisti kaikki tilaukset postitse normaalina postilähetyksenä. Jos kuitenkin haluat että lähetyksesi vakuutetaan erikseen (vakuutuksesta perimme Postin hinnaston mukaiset vakuutuskulut erikseen lähetyksen arvon mukaan), ota yhteyttä etukäteen sähköpostilla osoitteeseen: vivamoo@vivamoo.fi.


Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupassa ennen tilauksen vahvistamista.


Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta ajoissa, perimme vähintään 50 euron käsittelymaksun. Verkkokaupassa maksettua tilausta ei hyvitetä asiakkaalle ellei hän peru tilaustaan toimitusehtojen mukaisessa määräajassa.


Tuotereklamaatiot

Tuotereklamaatiot tulee tehdä neljän (4) arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottopäivästä.

Tilauksen mukana toimitetaan sähköpostilla aina tilausvahvistus, joka sisältää tilausnumeron. Tämä tilausvahvistus toimii ostokuittina. Mahdollisissa tuotereklamaatioissa tulee olla kyseinen tilausvahvistus ja reklamaatiokirje jossa kerrotaan selvästi miksi asiakas haluaa reklamoida tuotteesta, lähettää Vivamoo Oy:hyn sähköpostilla osoitteeseen vivamoo@vivamoo.fi. Tuotereklamaatiot käsitellään aina tapauskohtaisesti.


Ongelmatilanteet tuotteiden toimituksessa

Mikäli lähetyspaketti on vioittunut Postin kuljetuksen aikana tai sen sisältö ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään neljän (4) arkipäivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut lähetyksen kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen vivamoo@vivamoo.fi. Tähän sähköpostiin on myös aina liitettävä se tilausnumero, joka on sinulle toimitettu tilauksen yhteydessä.

Jos havaitset hakiessasi pakettia postista että lähetyspaketti on vioittunut, on avaamattomasta postipaketista otettava jo postikonttorissa valokuva (jos mahdollista) niin että vaurioitunut kohta tai kohdat näkyvät selvästi. Tämä kuva (tai kuvat) on myös liitettävä sähköpostiin Vivamoo Oy:lle lähetettävään reklamaatioon. Lisäksi lähetyksen vaurioitumisesta on tehtävä myös välittömästi reklamaatio Postiin.

Voit myös tarkistaa vaurioituneen paketin sisällön vaurioiden valokuvaamisen jälkeen postissa yhdessä virkailijan kanssa. Kuljetuksessa vioittunutta toimitusta ei kannata ottaa vastaan jos tuotteet sisällä ovat kärsineet vaurioita. Jos tuotteet myyntikääreineen ja sinetteineen ovat kuitenkin vahingoittumattomia ja vain lähetyspakkaus on kärsinyt vaurioita, niin tuotteita ei kannata lähettää takaisin vaan toimitus kannattaa ottaa vastaan.

Jos asiakas havaitsee kuitenkin Postissa pakettia avatessaan yhdessä virkailijan kanssa että tuotteet sisällä ovat vioittuneet, niin hänen kannattaa ilmoittaa postissa virkailijalle, että lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa eikä asiakas suostu sitä lunastamaan ja on siten oikeutettu korvaukseen.


Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus tulee kuitenkin tehdä neljän (4) arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottopäivästä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä tilausnumero, nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen vivamoo@vivamoo.fi. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja ehjässä sinetöidyssä alkuperäispakkauksessa. HUOM! asiakas vastaa siitä, että paketti on pakattu asianmukaisesti niin, että se säilyy alkuperäisessä kunnossa vahingoittumattomana. Liitä kopio peruutusilmoituksesta ja lähetyksen tilausvahvistuksesta tuotepalautuksen yhteyteen.

Palautusosoite:
Vivamoo Oy
Rauhankatu 1 B 12
00170 HELSINKI

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Peruutusoikeus ei myöskään koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. Kaikki myyntipakkaukset toimitetaan aina sinetöitynä tarralla joka pitää paketin kiinni, jos tämä tarrasinetti on murrettu auki ei tuotetta hyvitetä.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Jos palautus on tehty ajallaan hyväksytysti, rahat palautetaan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautusta varten asiakkaan on toimitettava Vivamoo Oy:lle tilitietonsa minne haluaa palautuksen maksettavan (tilinhaltijan nimi ja tilinumero).


Tekninen virhe

Vivamoo Oy pidättää itsellään oikeuden perua asiakkaan verkkokaupan kautta tekemän tilauksen ja palauttaa asiakkaan tilauksesta maksaman maksusuorituksen, jos tilausjärjestelmässä on tapahtunut tekninen virhe.
Summary

Ordered products

Delivery address

Choose payment method

How Vivamoo Kip' was invented?

Mrs B. filled serving bowls in advance, stacked them into the fridge, covered them with plates and if contents were higher then wrapped them with plastic cling wrap. She started to dream of an easier solution. Stackable containers without plates and any plastic wrap and if... if bowls could also be stacked upside down, even higher container space could be achieved

Design team B.P.&J. Manner was formed, they found the shape, they found the material, and Kip' was created!

Media

Kip' has had media coverage in various blogs (Finnish) and also two times in Habitare – Habitare, largest interior decoration and design exhibition in Finland.

Kotilato-blogi

Contact Information

If you have any questions regarding Vivamoo Kip' products or you want to become retailer, contact oliver.manner@gmail.com.


Privacy policyVivamoo Oy / VAT number FI28669128 / Finland

SULJE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Vivamoo Oy (Y-tunnus: 2866912-8)
Vironkatu 7 K 20
00170 HELSINKI

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Oliver Manner
Puhelin +358 505524612
Sähköposti vivamoo@vivamoo.fi

REKISTERIN NIMI

Vivamoo Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Vivamoo Oy:n asiakkaaksi, ostanut Vivamoo Oy:n verkkokaupasta tavaraa ja/tai osallistuu Vivamoo Oy:n järjestämään tilaisuuteen, kilpailuun tai yhtiökokoukseen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Vivamoo Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Vivamoo Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Vivamoo Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Vivamoo Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Vivamoo Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Vivamoo Oy:n on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen vivamoo@vivamoo.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Yrityksen nimi ja Y-tunnus
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Vivamoo Oy:n käytössä, paitsi Vivamoo Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Vivamoo Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Vivamoo Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Vivamoo Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Vivamoo Oy:n salasanasuojatulla palvelimella. Verkon liikenne on kryptattu.